Pieter De Hooghstraat 1, ‘s-Hertogenbosch +31(0)85 105 0477
Eyeliners

Make up rondom de ogen zoals mascara en oogpotlood worden van alle gezichts make up het meest gebruikt. Oogpotlood of eyeliner wordt vooral gebruikt om de ogen sprekender te maken. Door het donker lijntje aan de rand van de oogleden lijken de wimpers voller. Dit is ideaal als je weinig wimpers hebt. Maar ook mannen kiezen ervoor om stipjes tussen de wimpers te zetten, de zogeheten infralash. Eyeliner hoeft niet altijd zwart te zijn, Het mooiste resultaat krijg je als de kleur past bij je ogen, de kleur van je wimpers en jouw huid. Met al deze factoren wordt rekening gehouden bij het kiezen van de juiste kleur.

De behandeling

Vooraf tekenen we de liner op de huid, zo kunnen we experimenteren met wat het beste bij jou past. Teken je zelf altijd eyeliner?  Dan mag je deze zelf voortekenen, zodat de liner ook zo gepigmenteerd kan worden. Het laten zetten van deze cosmetische tatoeage kan eng zijn, omdat de naald dichtbij de ogen komt. Het is daarom belangrijk dat je je hoofd goed stil houdt tijdens de behandeling. Direct na de behandeling zullen de oogleden nog wat donkerder lijken, dit komt doordat ook de bovenste laag van de huid verzadigd is met pigment. Deze huidlaag wordt echter steeds vernieuwd waardoor tijdens de eerste week de kleur zal vervagen. Na zes weken is de huid voldoende hersteld en wordt de behandeling herhaald. Voor een goed resultaat is het belangrijk om de oogleden na elke behandeling goed te verzorgen. Tijdens de eerste paar dagen kan het zijn dat contact met water en zonlicht de kleur extra doet vervagen. Je ogen kunnen de eerste paar dagen aanvoelen alsof je flink hebt zitten huilen en de oogleden kunnen jeuken. Dit zal vanzelf wegtrekken. Probeer niet te wrijven en/of te krabben. De cosmetische tatoeage heelt het mooist wanneer de korstjes er vanzelf afvallen. Je mag het wel verkoelen met bijvoorbeeld een coolpad of een ijszak.

Infralash

Door enkel een paar stipjes tussen de wimpers te plaatsen, worden de ogen benadrukt zonder dat het lijkt dat de ogen zijnopgemaakt. Deze optie is goed geschikt voor mannen en vrouwen die een frissere blik willen hebben. Ook mensen metblonde wimpers kiezen vaak voor deze optie om de ogen sprekender te maken.

Eyeliner; een lijntje

Een subtiel, dun lijntje langs het ooglid of een iets dikkere lijn, waardoor het lijkt dat je meer bent opgemaakt.Je kunt deze liner uitbreiden tot een wing.

Duotone

Wanneer jevoorkeur uitgaat naar voor een dikker lijntje, kun je ervoor kiezen om twee verschillende kleuren te laten pigmenteren.Eerst wordt een dun lijntje geplaatst in de basiskleur, daarna wordt de lijn met een andere kleur iets dikker gemaakt.Deze kleur kan het beste gekozen worden aan de hand van de kleur van je ogen.Met dit contrast krijg je het beste resultaat.