Pieter De Hooghstraat 1, ‘s-Hertogenbosch +31(0)85 105 0477
Lip behandelingen

Naar aanleiding van wensen, mogelijkheden en technieken kan er ook bij jou een prachtige lipline gezet worden diehelemaal bij jou past.Met Permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden. Niemand heeft symmetrischelippen. Het corrigeren van de lippen om ze meer symmetrisch te maken is een belangrijke toepassing van permanentemake-up. Je kan kiezen voor een lip-liner in de kleur van je favoriete lipstick die de contouren van de lippen vormt.Maar ook voor een lip-liner in een zachte tint die een subtiel effect zal geven rondom de lippen, zodat je geen lipstick meerhoeft te gebruiken of juist alleen met een lipgloss de mond er prachtig uitziet. Voor vrouwen die graag een natuurlijke liplinewillen hebben, is dit de perfecte oplossing. Samen met een mooie lipline kunnen de gehele lippen met een pigmentvolledig ingekleurd worden. Dit maakt lipstick echt overbodig.De pigmenten van Swiss Color® zijn transparant. Dit houdt in dat er altijd een dekkende kleur lipstick overheen kan.Een waarschuwing voor een lipbehandeling is echter wel op  zijn plaats.Wanneer je ooit koortsuitslag hebt gehad rondom of in de buurt van je lippen, raad ik een lipbehandeling af.De behandeling kan een koortuitslag-uitbarsting oproepen waardoor de genezing verstoord wordt en het effect verlorengaat.

Lipcontour lijn

Deze lippigmentatie maakt een goed zichtbare of subtiele contour langs de lippen. Er wordt rekening gehouden met de kleur van je eigen lippen, je favoriete lipstick-kleur en de vorm van je mond.

Lipcontour met schaduw / Aquarel- lips

Dit is een lipliner met schaduw naar binnen. Eerst wordt de lipliner aangebracht en daarna met een schaduwtechniek debinnenkant van de contourlijn ingekleurd. Met deze methode kan de lipline iets ruimer gezet worden dan de eigen liprandzodat de lippen voller lijken. Het effect is transparant, zacht en heel verfraaiend.

Full- lips

Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit gebeurt met dezelfde kleur als het lipcontour. Ideaal voor lippenmet weinig kleur en de wens om altijd gekleurde lippen te hebben.