Pieter De Hooghstraat 1, ‘s-Hertogenbosch +31(0)85 105 0477
Wenkbrauwen

Wenkbrauwen bepalen voor een belangrijk deel de uitdrukking van je gezicht en zorgen voor expressie.De wenkbrauwen zijn ook door de jaren heen een modeobject. In de jaren zestig moesten ze zo smal mogelijk zijn en nu is, net als in de  jaren tachtig, de vollere wenkbrauw weer helemaal in. Welke wenkbrauwen heb jij? Zijn ze te klein, te dun, te kort, ongelijk of gewoon niet mooi? Misschien heb je er een litteken in zitten of heb je helemaal geen wenkbrauwen door veelvuldig epileren of dooreen haarziekte. Wanneer jouw wenkbrauwen niet perfect zijn, en dat wil je natuurlijk wel, dan is een professionelePermanente Make Up behandeling de oplossing! Wanneer je al redelijk mooie wenkbrauwen hebt, maar ze nog mooier wil hebben, dan is ook een behandeling met Permanente Make Up een aanvulling.

Hairstrokes

Bij deze techniek worden er rag fijne streepjes in de huid gekrast in de kleur en vorm van dehaartjes in de wenkbrauw. Eenmaal genezen moet je goed kijken of de haartjes echt zijn of niet.Bij alleen hairstroke-wenkbrauwen is de wenkbrauw licht doorschijnend doordat er tussen de strokes de huid nogte zien is. Na de eerste behandeling is na genezing vaak de scherpte van de strokes een stuk minder en is debijbehorende perfectiebehandeling meestal nodig om de wenkbrauw echt mooi te maken. Om meer diepte in de wenkbrauw te krijgen, kan dan met een andere kleur pigment gewerkt worden. Door bij de tweede behandelingen de strokes te intensiveren worden de hairstrokes duidelijker. Maar je kan er ookvoor kiezen om tussen de hairstroke weer nieuwe strokes te laten plaatsen, waardoor de wenkbrauw het meest natuurlijkingevuld wordt en lijkt op de 3D wenkbrauw.

De schaduwtechniek

Deze methode werd vroeger gebruikt om de wenkbrauw in te kleuren. Meestal was de kleur donkerder dan de eigenwenkbrauw. Na die behandeling leek het alsof de wenkbrauwen met een potlood waren ingekleurd.De pigmentatie werd vaak te diep gezet, waardoor de pigmentatie een tatoeage werd waarvan de kleur verkleurde naareen onnatuurlijke kleur. Helaas heeft deze verkeerde manier van zetten een tijd lang een slechte reputatie gegeven aanPermanente Make Up. Maar de tijden veranderen en gelukkig ook de pigmenten en technieken. Want wanneer dezetechniek op de juiste wijze met de juiste pigmentkleur wordt aangebracht, is het een prachtige methode om een bestaandewenkbrauw te perfectioneren.Bij de schaduw techniek wordt het kleurpigment in de huid gepoetst. Zo onstaat er een mooie schaduw onder de eigenwenkbrauw. Hiermee kan ook van licht naar donker gewerkt worden. Dit gebeurt bij de Ombre techniek.Omdat de gehele huid onder de wenkbrauw behandeld is, kan na genezing te zien zijn dat de kleur nog niet overal egaal is.Na zes weken volgt de perfectiebehandeling om deze lichte plekjes verder in te vullen. Maar er kunnen dan ook noghairstrokes over de pigmentatie gezet worden waardoor er ook een 3D resultaat ontstaat. Dit is de manier zoals bij Colored by Avalon oude pigmentaties opgefrist worden.

Ombre

Dit is een nieuwe trend.  Herkenbaar door de opbouw van schaduw die overloopt van een zachte, naar een vollere kleur.Er zijn verschillende mogelijkheden in de opbouw van de wenkbrauwen. Een zachte poederige aanzet overlopend naar eenvollere wenkbrauw of een volle strakke onderlijn met een poederige schaduw aan de bovenkant van de wenkbrauw. Dit iseen hele mooie manier om een wenkbrauw gestileerd te krijgen.  Na zes weken worden tijdens de bijbehorendeperfectiebehandeling de puntjes nog even op de i gezet.

3D wenkbrauw

Simpel gezegd is deze techniek een compacte hairstroke-techniek. Er worden kortere hairstrokes in de oorspronkelijkehaargroeirichting dicht bij elkaar te gezet. Er kan met verschillende kleuren pigment gewerkt worden en ook kunnen destrokes oppervlakkig en wat dieper in de huid gezet worden. Hierdoor wordt de pigmentatie levensecht. Waar nodigworden de strokes dicht bij elkaar, of juist wat verder uit elkaar gezet. Dit is afhankelijk van hoe de kleur moet worden. Het is een prachtige manier om een wenkbrauw perfect te krijgen. Tijdens de nabehandeling wordt de cosmetischetatoeage geperfectioneerd.