Pieter De Hooghstraat 1, ‘s-Hertogenbosch +31(0)85 105 0477

Mijn werkwijze

Als specialist neem ik samen met jou de tijd om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Dit doe ik onder meer door het gelaat te bestuderen, op te meten en te fotograferen. Ook teken ik hetgeen wat ik ga pigmenteren. Op deze manier bepaal ik welke techniek het beste past bij jouw make upwens en welke kleur pigment het mooiste kleurt in jouw gezicht. Een mooie Permanente Make Up herken je niet als zodanig, maar je ziet er wel beter uit..

Ik gebruik zelden slechts 1 kleur pigment. Juist de goede mix van pigmenten ( kleuren) geeft het, speciaal op jou afgestemde, resultaat. Vervolgens kijk ik welke vorm het best past bij jou en wat jouw gezicht juist dat extra’s geeft waar jij naar op zoek bent.

Behandelplan

Bovenstaande leg ik vast in een behandelplan. Hierin beschrijf ik de gekozen techniek, vorm en de te gebruiken pigment(en). De behandeling kan in de meeste gevallen direct na het eerste gesprek plaatsvinden. In enkele gevallen zal het pigmenteerst besteld moeten worden. Het aanbrengen van de Permanente Make Up bestaat meestal uit twee behandelingen. Dit, omdat na de eerste behandeling wat pigment verloren kan gaan door het genezingsproces, de celdeling van de huid en de blootstelling van de huid aan UV-licht.  Het gebruik van een verdovingscrème maakt de behandeling heel goed te ondergaan. Je krijgt alle benodigde schriftelijke informatie wat betreft voorbereiding en nazorg mee naar huis en natuurlijk ook een verzorgende zalf voor de behandelde huid. Heb je nog vragen dan kun je mij bereiken via de mail: info@coloredbyavalon.nl of telefonisch op 06-21416696. Indien je nog niet zeker bent of je een behandeling wil ondergaan, dan kunnen we een gratis kennismakingsgesprek plannen.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover

Vragen?

Heb je nog vragen dan kun je mij bereiken via de mail: info@coloredbyavalon.nl of telefonisch op 06-21416696. Indien je nog niet zeker bent of je een behandeling wil ondergaan, dan kunnen we een gratis kennismakingsgesprek plannen.